Mere om A2B Services

Praktisk erfaring, gennemprøvede teorier og passion for salg.

A2B Services tilbyder kurser i canvas. Dvs uddannelse af sælgere i danske virksomheder, der arbejder med B2B kundekontakt. Vi sørger for at jeres sælgere bliver endnu bedre til at håndtere den første telefoniske kontakt til potentielle kunder. Og endnu bedre til at opbygge sunde, stabile relationer til kunderne.

 

A2B Services tilbyder jer vækst. Øgede muligheder for at nå salgsbudgettet, få flere tilfredse kunder og sikre jeres virksomheds forsatte eksistens.

 

A2B Services udfører også canvas for udvalgte kunder. For at sikre at A2B Services opretholder solid ajourført erfaring med canvas og fordi vi synes canvas er sjovt. Det er det vi brænder for. Det er det vi er gode til. Det er den passion vi gerne vil dele med jer.

 

Vi mener at de 3 P'er er hele grundstammen i godt salg. Personlighed, Passion og Produkt.

 

PERSONLIGHED: Fordi mennesker handler med mennesker. Så vis hvem du er, hvad du står for - uden at miste det professionelle greb. Undgå den indstilling der siger vi skal være ens, stive og så formelle vi glemmer at være mennesker.

 

PASSION: Brænd for at være en dygtig, seriøs og troværdig sælger. Brænd for dit firma og dit produkt. Vær stolt af at være sælger.

 

PRODUKT: Kend dit produkt. Hvad kan det? Hvilke behov opfylder det? Hvad er godt og hvad er mindre godt? Dets formåen og dets begrænsning? Vær ekspert i dit produkt - men lad være med at tale som en.

Derudover har jeg arbejdet med uddannelse af telemarketing medarbejdere, som supervisor i call center, afholdt kurser for sælgere, ingeniører, mediefolk og kundeservice medarbejdere. Samt haft ansvar for daglig ledelse af op til 15 medarbejdere. Og endeligt har jeg naturligvis udført et utal af canvas opgaver for mange forskellige virksomheder, indenfor så forskellige brancher som IT Drift, HR, Kopi og Print, CMS, Intranet, PR og Medie, ESDH og mange andre.

 

Derfor kender jeg de udfordringer, I møder som sælger og leder, og har personlig erfaring fra 1000-vis af egne telefon- samtaler.

Hvem er A2B?

A2B Services er stiftet af Anni Berg.

Jeg er Eksport Ingeniør fra Københavns Teknikum. En uddannelse målrettet teknik, kommunikation, sprog, salg og marketing. Jeg har arbejdet med salg siden 1992. Herunder som kørende sælger med hele Danmark som arbejdsplads. Produkterne strækker sig fra elektronik komponenter til software løsninger.

Kontakt Os

A2B Services, Skovvej 21, 4220 Korsør.

Kontor: 48 42 42 25

Mobil: 30 72 71 79

CVR 34 24 78 70

 

 

Marts Citater

 

"Most people don't recognize opportunity when they see it because it is usually dressed in overalls and looks a lot like work".

 

Thomas Edison

 

 

 

"Life is like riding a bikecycle. To keep your balance, you must keep moving" .

 

Albert Einstein

 

 

 

"Success består af 15% viden og 85% personlighed".

 

Dale Carnegie