Flere varme Leads

Lad os finde de interessante kundeemner. Så kan I koncentrere jer om at sælge til dem.

Jagten på de varme leads kræver masser af tid og en kontinuerlig stabil indsats. Ofte er tid en mangelvare og sælgerne vil hellere bruge deres tid på kundemøder og tilbudsskrivning. Men så bliver der ikke gjort nok for at finde nye mulige kunder. Det kan vi løse for jer.

 

Kontakt os

Find Køber

Vi har stor erfaring med at finde de rette beslutningstagere, dem der reelt er køber.

Det er relativt nemt at få et møde. Den svære kunst er at få et møde med den, der kan tage en købsbeslutning. Og samtidig sikre at alle relevante beslutningstagere er involveret i forløbet. F.eks både brugere, IT og Økonomi. Vi kan tale med alle niveauer.

 

Kontakt os

Hvorfor vælge A2B Services?

Ved at outsource jeres telefonkontakt til en erfaren samarbejdspartner opnår I bl.a.

Markant øget salgsindsats

Erfaring og viden

Flere varme leads

Reelt forbedret salgspipeline

Potentielt flere kunder

Hvilke opgaver løser vi?

A2B Services har stor erfaring med relationsopbygning, hvorfor vi typisk samarbejder med virksomheder, hvor deres kunders beslutningsproces er kompleks. Dvs at der ofte er mere end én beslutningstager og at salget har karakter af en løsning. Indenfor telemarketing arbejder vi mest med virksomheder, der ønsker at få kontakt med top 1000 virksomheder i Danmark, samt den offentlige sektor; som Ministerier, Organisationer og Kommuner. Vi er teknisk velfunderede og evner hurtigt at sætte os ind i et nyt produkt, samt omdanne features til opfyldelse af behov.

Kontakt Os

Ring: 48 42 42 25 / 30 72 71 79

Mail: ab@a2bservices.dk