Standard kurser:

Alle standard kurser tilbydes som ½ -dags- eller heldagskurser.

Iværksætter - kom godt igang med salget: Lær at gennemføre gode telefonsamtaler med potentielle kunder og at finde de rigtige emner at kontakte. Planlæg din salgsindsats optimalt, så du får mest mulig salg ud af mindst mulig indsats. Lær de grundlæggende salgsværktøjer at kende. Lær at bruge din unikke personlighed i salget. Lær at præsentere dit produkt, så kunderne forstår det og forstår hvorfor de skal handle med lige netop dig.

 

Bedre canvas i 10 konkrete trin: 10 specifikke indsatspunkter, der markant vil øge udbyttet af jeres telefonkontakt med potentielle og nuværende kunder. Optimer jeres indsats før, under og efter samtalen - med øget positiv respons som resultat. Ved I f.eks hvornår det er bedst at ringe? Hvilken ugedag og på hvilket tidspunkt? Eller hvad sælgerens største (canvas)-fejl er og hvordan I undgår den?

 

Personlighed, Passion og Produkt: Kend dine personlige styrker og svagheder, og brug dem optimalt i salget. Find din unikke personlighed og lær hvordan du udnytter den bedst i kundekontakten. Lær hvordan man bevarer passionen og motivationen. Lær dit produkts USP'er at kende og lær at sælge behovsopfyldelse.

 

Salgets værktøjer og hvordan de virker: Lær at håndtere forskellige mennesketyper bedst muligt. Lær at smile i telefonen. Lær at skrive et effektivt manuskript, så du taler et sprog dine potentielle kunder forstår og lær hvordan du skal håndtere indvendinger. Lær at få mest mulig ud af den telefoniske kontakt med en mulig kunde. Sælg mere og opbyg bedre relationer.

 

Effektivitet i indsats og bedre resultater: Planlægning (så I ringer på de mest effektive tidpunkter), Segmentering (så I ringer til de rette emner), Optimering (af alle trin før, under og efter samtalen). Kontrol og evaluering. Fokus og nærvær. Lær hvordan I på flere punkter kan øge effektiviteten I jeres indsats og dermed uden tvivl opnå bedre resultater.

Special Kurser

Omfang, indhold og pris aftales individuelt.

Special kurser er en kombination af emnerne fra standard kurserne, suppleret med individuelle emner, som aftales med udgangspunkt I jeres unikke behov.

 

Et specialkursus kunne f.eks omhandle et 360 graders billede af salgsorganisationen, hvor jeres nuværende situation beskrives og sammenholdes med jeres ønske position. Dernæst fastlægges de nødvendige trin til at opnå målet og en guide udarbejdes, sælgerne uddannes og støttes i at følge guiden, og vi sikrer at I når i mål indenfor den valgte tidsramme. Et special kursus kunne også være implementering af en ny salgsproces, hvor nye rutiner indarbejdes over tid og vi coacher sælgerne igennem den nye proces og sikrer best practice følges. Mulighederne er mange -Kontakt os og lad os tale om dem.

 

Kontakt Os

Kontor: 48 42 42 25

Mobil: 30 72 71 79

Mail: ab@a2bservices.dk

 

 

Priser

½ dags standard kursus, 4 timer på jeres adresse, koster 4.500 kr ex moms. Inklusive 2 deltagere .

 

 

 

 

 

En dags standard kursus, 8 timer på jeres adresse, koster 7.500 kr ex moms. Inklusive 2 deltagere .

 

 

 

 

 

Special kurser tilbydes til fast pris efter forudgående individuel aftale.