Special Kurser

Vælg blandt alle kursusemner og få præcist det kursusindhold I ønsker.

Hvis I er erfarne sælgere eller et salgsteam bestående af sælgere på forskelligt niveau, så lad os sammensætte et kursus med et unikt indhold. Her kan den enkelte sælger lære netop det, der kræves for at løfte eget salg, samtidig med at teamet styrkes og lærer best practice af hinanden.

 

Se liste med kursusemner

Proces Forløb

Lad os sammensætte et kursus forløb over tid så I kommer godt fra A til B.

Ny vaner tager tid at implementere rigtigt. Det kræver en kontinuerlig indsats og løbende justering, samt konstant motivering. Når I ønsker at løfte jeres salgsteam og indføre nye salgsmetoder, større forudsigelighed i salget, eller øge effektiviteten i indsatsen, så er et proces forløb svaret.

 

Se liste med kursusemner

Altid med i prisen:

Et kursus succes afhænger især af deltagernes engagement og af at kursusholder rammer forventninger og behov korrekt. Derfor interviewer vi samtlige deltagere grundigt inden selve kurset og sikrer derved at alle er enige om kursets mål og villige til at yde den nødvendige indsats. I får altid en udførlig kursusbeskrivelse som en del af vores tilbud, så I præcist ved hvad I får. Al trykt materiale, som udleveres i forbindelse med kurset, er også med i prisen. Senest 1 uge efter afholdt kursus holder vi en evaluering og minimum 2 gange efter kurset kontaktet vi jer for at sikre at de planer vi sammen har lagt stadig modsvarer jeres behov og følges.

Hvem vælger et special kursus?

Erfarne sælgere eller større salgsteams, der mestrer de basale salgsteknikker og tilbyder komplekse løsninger til deres kunder.

Hvis I vil indføre en ny salgsproces

Hvis I vil dele Best Practice

Hvis I vil øge teamets indsats

Hvis I vil øge motivationen

Hvis I vil have bedre resultater

Kontakt Os

Ring: 48 42 42 25 / 30 72 71 79

Mail: ab@a2bservices.dk